Nieuws COVID-19


In verband met het Corona Virus en op advies van het RIVM is onze praktijk gesloten tot 28 april

Voor informatie of aankoop van producten, 

bel  0315-631541,   

app 0620313351 of mail naar

info@huidverzoringspraktijk.nl

Wij bezorgen ook aan huis.

Nieuw: Das Plasma Medical

Vanaf begin januari gaan wij starten met een nieuwe behandelmethode, Das Plasma Medical.

Een nieuwe en fijne technologie voor professional cosmetische behandelingen, en een alternatief voor niet chirurgische ingrepen. 

Een Das Plasma liftbehandeling is geschikt voor lifting van oogleden, rimpelvervaging, huid verstrakking, acne, littekens en diverse huid oneffenheden. 

Das-Plasma zorgt voor een vestrakkend, liftend en verjongend effect. Een of meerdere behandelingen geven direct zichtbare resultaten en hebben tegelijkertijd een positief effect op lange termijn. Een Das Plasma behandeling zorgt indirect namelijk ook voor stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert de aanmaak van collageen en elastine vezels.

Das Plasma maakt gebruik van een Laag voor laag techniek en behandelt alleen het huidoppervlak, zonder snijden! doordat een Das Plasma behandeling de huid niet doorboort is een Das Plasma behandeling een uitstekend alternatief voor diverse niet invasieve cosmetische ingrepen.

 

Venus Champion Award

Wij als huidverzorgingspraktijkpraktijk Marian te Gendringen hebben al meerdere prijzen op onze naam mogen zetten.

Met trots delen wij u mee dat wij deze lijst nu aanvullen met het winnen van de Venus Champion Award!! Op maandag 5 oktober jl. vond in Amsterdam tijdens het Beauty event de prijsuitreiking plaats voor best behaalde resultaten met de Venus Freeze!! Een veelzijdig apparaat uniek in zijn soort.

De Venus freeze zorgt  voor rimpel vermindering, contour verstrakking en versteviging en cellulitevermindering. Het systeem kan ingezet worden voor gezicht, hals en lichaam. Wij organiseren regelmatig informatie avonden. Tijdens deze avond vertellen wij u hoe het systeem werkt, wat u kunt verwachten en kunt u een proefbehandeling ondergaan. Heeft u interesse dan bent u van harte welkom. Voor informatie of een behandeling met de Venus freeze of andere huidverjongings programma's kunt u contact met ons opnemen.

Attachment-1