Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.
Wilt u meer over deze behandeling weten? Boek dan een gratis en vrijblijvend consult.

 

Huidverzorgingspraktijk Marian
Email:info@huidverzorgingspraktijk.nl

  • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
  • Whats-app 0620313351 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00

(alleen Whats-app berichten)

 

Telefoon:  0315-631541
Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.
U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen.

Whats-app 0620313351(LET OP!! Enkel voor Whats-app)
U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.
Binnen vier uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Behandelingen alleen op afspraak.

Reserveringen
Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen.
Wanneer u niet verschijnt op de afgesproken behandeling, zijn wij genoodzaakt om 100%van het bedrag in rekening te brengen.

Betaalmethoden
Wij beschikken over een pinautomaat, U kan uiteraard ook contant betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op.

Annulerings voorwaarden 
Een afspraak verzetten of afzeggen kan altijd een keer voorkomen. Jammer genoeg gebeurt het te vaak dat afspraken te laat gecanceld worden.
Onze aanpak kan enkel efficiënt werken als de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het annuleren van een afspraak stuurt niet alleen uw eigen programma in de war, maar belet ons ook om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen.
Indien u niet 24 uur van tevoren uw afspraak annuleert, brengen wij 50% van de behandelkosten in rekening. 

U kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon uw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.

Wij vertrouwen op uw begrip.