Micro Dermabrasie

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid 'gespoten'. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend!

 

Toepassingsmogelijkheden: Micro-dermabrasie kent vele toepasingen. Het meest wordt micro-dermabrasie toegepast om lijntjes en rimpels te vervagen en de huid een jonge uitstraling te geven. Ook pigmentvlekken kunnen behandeld worden zodat deze nauwelijk nog zichtbaar zijn. Bij hardnekkige acné kan het toegepast worden om de acné aanzienlijk te verminderen. Ook wanneer de huid vroeger geleden heeft van acné, waardoor littekens zijn ontstaan, is het mogelijk om door middel van micro-dermabrasie de huid een gladder aanzien te geven. Littekens door snijwonden, verbranding en striae (zwangerschapsstriemen) kunnen aanmerkelijk minder zichtbaar worden met mico-dermabrasie.

 

De behandeling: De micro-dermabrasie kan in kuurverband worden ondergaan,maar kan ook als losse behandeling ingezet worden. De behandeling op zich is intensief. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.
Naast de behandeling is het uitermate belangrijk om de thuis geadviseerde producten te gebruiken.