Helaas, wij zijn nog steeds gesloten.

Zoals je vast in het nieuws gezien hebt blijven wij nog steeds gesloten.

De afspraken die gepland staan t/m 9 februari komen te vervallen.
Omdat het ook nog erg onzeker is of wij na 9 februari wel open mogen plannen wij vooralsnog geen nieuwe afspraken in.

Zodra duidelijk is dat wij weer mogen openen zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak in te plannen.

Het blijft mogelijk om producten af te halen. Maar bezorgen is voor ons ook geen probleem.
Of heb je een huidadvies nodig, je mag ons altijd bellen, mailen of appen.

Team Huidverzorgingspraktijk Marian.

Afpsraak maken

U kunt nu online via onze website of via facebook uw eigen afspraak inplannen.
Het is nu nog mogelijk voor een beperkt aantal diensten, en alleen als u al klant bij ons bent.
In de toekomst zullen we deze dienst verder uitbreiden.

 

Klik hier om uw afspraak te maken. 

Das Plasma Medical

Vanaf  januari 2019 zijn wij gestart met een nieuwe behandelmethode, Das Plasma Medical.

Een nieuwe en fijne technologie voor professional cosmetische behandelingen, en een alternatief voor niet chirurgische ingrepen. 

Een Das Plasma liftbehandeling is geschikt voor lifting van oogleden, rimpelvervaging, huid verstrakking, acne, littekens en diverse huid oneffenheden. 

Das-Plasma zorgt voor een vestrakkend, liftend en verjongend effect. Een of meerdere behandelingen geven direct zichtbare resultaten en hebben tegelijkertijd een positief effect op lange termijn. Een Das Plasma behandeling zorgt indirect namelijk ook voor stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert de aanmaak van collageen en elastine vezels.

Das Plasma maakt gebruik van een Laag voor laag techniek en behandelt alleen het huidoppervlak, zonder snijden! doordat een Das Plasma behandeling de huid niet doorboort is een Das Plasma behandeling een uitstekend alternatief voor diverse niet invasieve cosmetische ingrepen.

 

Venus Champion Award

Wij als huidverzorgingspraktijkpraktijk Marian te Gendringen hebben al meerdere prijzen op onze naam mogen zetten.

Met trots delen wij u mee dat wij deze lijst nu aanvullen met het winnen van de Venus Champion Award!! Op maandag 5 oktober jl. vond in Amsterdam tijdens het Beauty event de prijsuitreiking plaats voor best behaalde resultaten met de Venus Freeze!! Een veelzijdig apparaat uniek in zijn soort.

De Venus freeze zorgt  voor rimpel vermindering, contour verstrakking en versteviging en cellulitevermindering. Het systeem kan ingezet worden voor gezicht, hals en lichaam. Wij organiseren regelmatig informatie avonden. Tijdens deze avond vertellen wij u hoe het systeem werkt, wat u kunt verwachten en kunt u een proefbehandeling ondergaan. Heeft u interesse dan bent u van harte welkom. Voor informatie of een behandeling met de Venus freeze of andere huidverjongings programma's kunt u contact met ons opnemen.

Attachment-1