Permanente make-up is de methode om op ieder moment van de dag er natuurlijk opgemaakt uit te zien!

Permanente make-up voor ogen, lippen en wenkbrauwen.
Wilt u verzorgt voor de dag komen, zonder dat u iedere dag make-up aan moet brengen? Dan is permanente make-up DE oplossing.

Er zijn verschillende Permanente make-up behandelingen mogelijk:

Eyeliner;

 • Smudge en advanced: Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.Bij een advanced eyeliner krijgt u een vollere/dikkere bovenste eyeliner en bij een smudge eyeliner wordt de bovenkant uitgeschaduwd.

Prijzen eyeliner

 • eyeliner boven: €200,-
 • eyeliner onder: €180,-
 • eyeliner boven en onder: €325,-

Lippen;

 • Lipliner. Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft

Prijzen Lipliner

 • Lipliner: €345,-

Wenkbrauwen;

 • Schaduwtechniek: Bij deze methode wordt met een de permanente make-up-machine het kleurpigment in de huid gepoetst. Zo ontstaat er een mooie schaduw onder de eigen wenkbrauw. Hiermee kan ook van licht naar donker gewerkt worden. Omdat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is, kan de vorm en het model van de wenkbrauw het best verbeterd worden.
  Deze methode is het meest geschikt voor dun behaarde wenkbrauwen of wanneer men geen wenkbrauwen heeft, echter kan het ook gebruikt worden om uw wenkbrauwen te corrigeren.
 • Microblading: Of op z’n Nederlands: mesjestechniek. De pigmentatie wordt handmatig aangebracht, dus zonder machine. Net als de machinale manier van pigmenteren is microblading echt een ambacht. Met een klein, steriel, speciaal ontworpen kartelmesje worden de wenkbrauwen met een pigment ingekrast. Microbladed wenkbrauwen zijn  heel natuurgetrouw, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd.Hierdoor is de houdbaarheid van deze pigmentatiebehandeling minder lang dan de andere technieken.
  Deze methode is eigenlijk het meest geschikt om bestaande wenkbrauwen wat op te vullen en minder geschikt voor dun behaarde wenkbrauwen of wanneer men geen wenkbrauwen heeft.
 • Hairstrokes: Bij deze techniek wordt met een de permanente make-up-machine ragfijne streepjes in de huid gekrast in de kleur en vorm van haartjes in de wenkbrauw. Bij alleen hairstroke-wenkbrauwen is de wenkbrauw licht doorschijnend doordat tussen de strokes de huid nog te zien is.
  Deze methode is eigenlijk het meest geschikt om bestaande wenkbrauwen wat op te vullen en minder geschikt voor dun behaarde wenkbrauwen of wanneer men geen wenkbrauwen heeft.

Prijzen wenkbrauwen

 • Wenkbrauwen €325,-

 

De levensduur van de resultaten zijn voor iedereen anders. Gemiddeld genomen blijft permanente make-up een tot vijf jaar zitten. Daarna kunt u kiezen voor een nabehandeling of een zogenaamde touch-up.
De aangebrachte pigmenten vervagen op natuurlijke wijze met het verstrijken van de tijd. Helemaal verdwijnen doen ze echter bijna niet. Om de levensduur van de pigmenten te optimaliseren, wordt aangeraden om dagelijks een beschermende crème met een hoge SPF te gebruiken. De invloed van zonlicht versnelt het vervagen van pigment. (Dit geldt met name voor de wenkbrauwen).

Direct na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn. U krijgt van ons zowel schriftelijk als mondeling een nabehandlingsadvies, om de genezing zo goed mogelijk te laten verlopen, en zo ook het resultaat optimaal mogelijk te waarborgen.
We beantwoorden hieronder een aantal veelvoorkomende vragen over permanente makeup:

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up, PMU, is het inbrengen van een pigment in uw lederhuid. De pigmenten worden met behulp van een fijne naald in uw huid gebracht. De techniek heeft wel wat weg van tatoeëren. Permanente make-up is echter niet hetzelfde als een tatoeage. Het wordt voornamelijk toegepast rondom de ogen, wenkbrauwen en lippen.

Is een permanente make-up behandeling pijnlijk?
Door het gebruik van een ultra fijne naald is een behandeling met permanente make-up niet helemaal gevoelloos. Hoe u de behandeling ervaart, hangt grotendeels af van uw pijnsensatie. Het gevoel wordt door de meeste mensen eerder als irritant dan als pijnlijk omschreven.

Is het eindresultaat van PMU direct na de behandeling zichtbaar?
Nee, uw huid heeft tijd nodig om te herstellen. In de eerste week na de behandeling zijn de pigmenten donkerder. Binnen een week neemt de intensiteit van de kleur met zo’n 40% af. Het eindresultaat is vier tot acht weken na de behandeling bereikt.

In onze praktijk werkt Marian sinds 2004 al als gediplomeert permanente make-up specialist. Sinds 2018 kunt u ook een afspraak maken bij Anouk en Jaike voor uw permanente make-up behandeling.

 

Wij zijn een GGD Goedgekeurde praktijk.